I.v.m. beƫindiging van de praktijk is het niet meer mogelijk om een afspraak te maken na 1 mei a.s. Begrepen
 

Disclaimer

Aansprakelijkheid en inhoud

Hoewel er bij het samenstellen van de inhoud van deze website, is nagestreefd betrouwbare en actuele informatie te verschaffen, sluit Karin's Voetverzorging iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden of onvolledigheden, alsmede voor eventuele gevolgen van het gebruik van de informatie die op of via deze website beschikbaar is. Karin's Voetverzorging aanvaardt evenmin enige aansprakelijkheid voor de inhoud van de websites, die niet door Karin's Voetverzorging wordt onderhouden en waarnaar met koppelingen op deze website wordt verwezen.Auteursrechten

Het is niet toegestaan de op deze website gepubliceerde informatie verder te verspreiden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Karin's Voetverzorging. Tekst en afbeeldingen uit deze site mogen niet worden vermenigvuldigd, met uitzondering van door de bezoeker van de website af te drukken pagina's, mits voor eigen gebruik en uitsluitend voor het doel waarvoor de informatie ter beschikking is gesteld.
Provoet Botanical Beauty Orly logo WandelWol
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands. ©, Karin's Voetverzorging.